30 okt 2017

Finalisten Rockvonk 2017 bekend

? De finalisten van Rockvonk 2017 zijn bekend. Linde, Major, Capibara, Rewind Productions, Soundrascalz, She Bad en Sitse stoten door naar de finale op 2 december in Het Depot in Leuven. Tijdens de twee halve finales in De Klinker Club in Aarschot en Nosta in Opwijk streden 12 bands voor een finaleplaats in Rockvonk, het Vlaams-Brabantse popconcours voor bands, producers en muzikanten.

Linde (Boortmeerbeek), Major (Leuven), Capibara (Leuven en Diest), Rewind Productions (Leuven en Tienen), Soundrascalz (Leuven en Herent), She Bad (Steenokkerzeel en Haacht) en Sitse (Leuven) overtuigden de jury en mogen zich de zeven finalisten van Rockvonk 2017 noemen.

Ter voorbereiding op de finale krijgen de finalisten een intensief boothcamp aangeboden vol workshops, sessies en feedback van de jury.


'Wie de uiteindelijke winnaar van Rockvonk 2017 wordt, weten we op zaterdag 2 december. In muziekcentrum Het Depot zullen de bands het publiek en de jury proberen te overtuigen dat zij die eerste plaats verdienen', zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor jeugd.

 

Meer info: www.rockvonk.be

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.